Bitcoin unnslipper smalt av salg

Bitcoin unnslipper smalt av salg etter Druckenmillers påtegning

Et bearish kupp av Bitcoin-markedet denne mandagen møtte et sterkt bullish forsvar påvirket av en milliardærinvestor.

Flaggskipets kryptovaluta kom beskjedent tilbake etter et utsalgsforsøk som Bitcoin Up krasjet prisen fra så høyt som $ 15 856 til så lavt som $ 14 817. Inn i de asiatiske timene på tirsdagens handel økte BTC / USD en del av tapene sine ved å etablere en intradag-høyde nær $ 15.459.

Hvalprat

Paret trakk seg umiddelbart tilbake fra sin kortsiktige nedadgående trend etter at Stanley Druckenmiller, administrerende direktør for Duquesne Family Office, roste Bitcoin under intervjuet med CNBCs „The Exchange“. Han refererte til kryptovalutaen som en verdi-verdi-eiendel med mye appell blant tusenårene.
Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!

„Det har eksistert i 13 år [korrigering: 12], og for hver dag som går, tar den mer av stabiliseringen,“ la Druckenmiller til.

Uttalelsen hans kom da Bitcoin handlet lavere. Kryptovalutaen stupte mandag etter at Pfizers COVID-19-vaksineforsøkssuksess gjenopplivet håpet om en konkret global økonomisk gjenoppretting. Dette gjorde det mulig for investorer å tenke nytt over behovet for flere stimulanspakker, og derfor stave problemer for antiinflasjonsaktiva.

Men Mr. Druckenmiller viste en langsiktig bullish bias for sikre havner som gull og Bitcoin. Milliardærinvestoren innrømmet overfor CNBC at han nå eier noen kryptovalutaenheter, og la til at han mener at hans innsats på den unge eiendelen “vil fungere bedre” enn sin innsats på det tradisjonelle rivaliserende gullet.

„Bitcoin er mer illikvid og har mye mer beta,“ uttalte Druckenmiller.

Bull Trend framover

Ignorerer utsiktene til COVID-19-vaksinen, bemerket Mr. Druckenmiller at de globale sentralbankene allerede har laget grobunn for Bitcoins neste prisrally gjennom sine massive stimuleringstiltak. Han la til at på grunn av den amerikanske sentralbankens ekspansive politikk kan inflasjonen øke i de neste 5 til 6 årene.

Det vil holde investorer limt for å sikre eiendeler som Bitcoin og Gold.

Jerome Powell, Federal Reserve’s styreleder, sa torsdag i forrige uke at hans kontor ville holde rentene nær null mens de kjøpte statsgjelden på ubestemt tid.

Så langt har hans politikk for å takle pandemiens økonomiske uro ført de lenge daterte statskassene inn i et negativt avkastningsområde (en rekord på $ 17,03 billioner, ifølge Bloomberg). Dens evne til å generere negativ avkastning har fortrengt investorers kapital fra gjeldsmarkedet til risikofylte.

Denne pengemigrasjonen har hjulpet Bitcoin med å logge 100 prosent YTD-gevinster i 2020. Flyttet har også vært til gode for aksjer (til og med de med dårlig og uklar fremtidsveiledning) og gull.

„Så lenge Bitcoin holder seg over $ 14 000 og Ethereum over $ 400, vil disse kryptovalutene trolig fortsette å trene oppover,“ sa Konstantin Anissimov, administrerende direktør i CEX.IO, til Bitcoinist i en e-postuttalelse.

“Unnlatelse av å gjøre det kan utløse en korrigerende periode der BTC kan spore tilbake til $ 12 000 og ETH til $ 320. Uansett favoriserer de samlede utsiktene for tiden oksene, ”la han til.