BITCOINS PÅGÅENDE OPPSTIGNING ER DEN „VIKTIGSTE UTSLIPPEN“ NOENSINNE: ANALYST

  • Bitcoin har steget høyere igjen når kjøpere fortsetter å skynde seg inn.
  • Mynten nådde nettopp et nytt år til dags $ 13.650.
  • Kryptovaluta forventes å bevege seg høyere ettersom Bitcoin har beveget seg over et sentralt teknisk mønster på makroskala.
  • Det bringer også kryptovalutaen over $ 12.000-motstanden.

BITCOIN UNDERGOES PIVOTAL breakout

Bitcoin har steget høyere igjen når kjøpere fortsetter å skynde seg. Den ledende kryptovalutaen har nettopp nådd en ny år-til-dags høyde på $ 13 650, en pris like under 5% høyere enn den var for 24 timer siden.

Den ledende kryptovalutaen forventes å gå inn i en langsiktig okse-trend da den skriver ut en sentral utbrudd. Faktisk tror analytikere at Bitcoins pågående økning høyere markerer det viktigste utbruddet noensinne.

En kryptoaktivanalytiker delte diagrammet nedenfor 27. oktober. Det viser at Bitcoins pågående rally har ført det over et sentralt teknisk mønster: et makroflagg.

Det bringer også kryptovalutaen over motstanden på $ 12.000, som har fungert som et punkt der flere samlinger har toppet hver uke. Mynten handles over motstanden på $ 12.000 på ukentlig basis, som markerte den høyeste ukentlige avslutningen siden januar 2018.

Som et resultat av den tekniske betydningen av dette trekket, merket handelsmannen dette som „den viktigste breakout i BTC-historien.“

Den næringsdrivende bemerket også at kryptovalutas nylige prishandling ser ut som den i slutten av 2015 og tidlig i 2016. Det var da kryptovalutaen startet sitt siste eksponensielle rally.

IKKE DEN ENE SOM TENKER SÅ

Denne handelsmannen er ikke den eneste som mener Bitcoins siste prishandling er avgjørende for det tekniske ved eiendelen.

En analytiker sa at Bitcoins ukentlige avslutning over den „sterke motstanden“ på $ 12.000 antyder at himmelen er grensen. Som rapportert av Bitcoinist tidligere, skrev analytikeren om saken:

“For å holde det enkelt her med $ btc, ser det ukentlige diagrammet fenomenalt ut. nå godt over alle nedadgående trender fra 2017 20k-toppen, og denne uken bare lukket på høyden over nøkkel 12,5k motstand. himmelen er grensen nå imo, og dette markedet er ikke for kortslutning! ”

Det er imidlertid noen grunner til å være bekymret på kort sikt. Analytikere har bemerket at kryptovalutaen sannsynligvis er overkjøpt på kort sikt.

For det første vil Stokastisk RSI, som sporer om en eiendel er overkjøpt eller oversolgt, sannsynligvis handle i en overkjøpt region. For ikke å nevne, noen har antydet at det er sterk vekt på lange posisjoner i CME-futuresmarkedet.