BTC Whales øgede fortjeneste i løbet af august-november Bitcoin Rally: OKEx-rapport

Undersøgelse fra OKEx viser, at sælgere kører større transaktioner, da BTC-priserne steg.

Detailkunder købte, da prisen steg.

Professionelle købt på den amerikanske Thanksgiving-dukkert.
promo

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project er et internationalt konsortium af nyhedsorganisationer, der bygger standarder for gennemsigtighed.

OKEx-undersøgelser analyserede BTC / USDT-handelsmønstre fra august til november 2020 og fandt ud af, at detailhandlere mistede hvaler.

I deres forskning filtrerede OKEx-teamet transaktioner efter handelsstørrelse og retning for at se, hvordan forskellige typer markedsdeltagere handlede i løbet af august – november 2020 bull run.

Få rutevejledning

Ifølge forskerne er sortering efter handelsstørrelse ligetil. Handelsretningen er dog udfordrende, og forskerne forklarede omhyggeligt deres metode.

Forfatterne ser på handler fra en persons perspektiv ifølge en algoritme fra Kaiko. Det vil sige, de ser på typen af ​​ordre, der afgives, og om der blev udfyldt salgsordrer eller købsordrer for hver ordrestørrelse.
Størrelse op

Bitcoin-handlende blev placeret i fire kategorier baseret på størrelsen af ​​handlen. Disse var:

  • <0,5 BTC
  • 0,5 <2 BTC
  • 2 <5 BTC
  • 10+ BTC

OKEx-teamet skriver, at disse grupperinger passer til markedets personas og generelt kaldes detailhandlere, professionelle, store handlende eller hvaler og institutioner. Hver type forhandlers opførsel falder groft ind i disse kategorier og mængder.

Hvad skete der?

Ifølge OKEx var mindre detailhandlere i gang med at købe, da BTC fortsatte med at udvikle sig op til omkring $ 15.000. Retailsælgere sluttede sig til blandingen efter det.

Transaktioner under to BTC forblev stort set op i slutningen af ​​november. Handler over to BTC blev dog oftere solgt ifølge dataene. Følgende diagrammer giver en god idé om tendensen:

En omhyggelig læsning af diagrammerne viser imidlertid, at 2+ BTC-handelsbåndet blev ‚buyish‘ i slutningen af ​​november. Dette køb skete under Thanksgiving-korrektionen, da mindre handlende var mere forsigtige med at vende tilbage til markedet.

Kendte ukendte

Forfatterne er omhyggelige med at bemærke begrænsningerne i deres forskning også. De sikkerhedskopierer deres krav baseret på transaktionerne på en børs over en begrænset periode.

Desuden er det ikke nok at tilføje data fra andre børser selv. OTC-handler, som også er en vigtig del af professionel og institutionel handel, kan ikke fanges på denne måde.

For eksempel tager OTC-ordrer nogle gange dage at udfylde. Den indledende eller forældre ordre opdeles i underordnede ordrer, der hindrer identifikation af sådanne handler.

Et andet problem er, at større handlende ikke ønsker at flytte markedet så meget. Selv når de handler på børser, kan de adskille store operationer i mindre stykker for at holde markedet dynamisk, som det er.