Cryptocurrency verdienen Platform StormX Voegt Jaarlijkse Financiële Ondersteuning toe

Gebruikers van StormX kunnen er nu voor kiezen om hun inkomsten in YFI op te nemen – momenteel een van de best presterende cryptokringen van 2020.

StormX, het populaire platform voor gamified micro-tasks en winkelbeloningen, heeft zojuist steun aangekondigd voor Yearn Finance (YFI) – het populairste opbrengstverhogende landbouwproductiemunt. 

Nu kunnen gebruikers die bij StormX-winkels winkelen YFI verdienen, naast een reeks andere cryptocurrency’s als cashback door bij hun favoriete winkeliers te winkelen. De app ondersteunt momenteel een groot aantal populaire online winkels, zoals Microsoft, eBay, Nike, Samsung, Gamestop, GrubHub en honderden andere. Nadat een StormX-gebruiker een aankoop via een filiaalwinkel heeft voltooid, wordt de cashback automatisch betaald aan zijn StormX-account zodra het teruggavevenster voor de aankoop is verstreken. „.

Het cashbackpercentage dat wordt verdiend, varieert per retailer, maar kan in sommige gevallen oplopen tot 87,5%. 

Klanten kunnen nu kiezen om hun inkomsten in YFI op te nemen – momenteel een van de best presterende cryptocurrency’s van 2020. Sinds de eerste lancering van de crypto-activa door de gerenommeerde DeFi-ontwikkelaar Andre Cronje medio juli, is het een ongelooflijk succes geworden en is YFI gepositioneerd als een van de best presterende crypto-activa aller tijden. Sinds zijn prijs voor het eerst werd opgevolgd, heeft de Yearn Finance token een duizelingwekkende 93.932% gewonnen, oplopend tot zijn huidige waarde van bijna 30.000 dollar. 

Bij het verdienen van cashback bij het online winkelen, StormX gebruikers kunnen ook een verscheidenheid aan microtaken uitvoeren om verschillende cryptocurrency’s te verdienen, zoals Bitcoin Method (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), en Dai (DAI). Deze microtaken omvatten het invullen van eenvoudige enquêtes, het spelen van nieuwe spellen en het uitproberen van nieuwe producten en diensten. Als zodanig biedt StormX een manier voor individuen om hun stilstand te gelde te maken en enkele van de snelst gewaardeerde activa aller tijden te verdienen als beloning. 

Sinds het voor het eerst werd gelanceerd in 2014, is StormX van kracht tot kracht gegaan en heeft nu miljoenen dollars aan beloningen aan gebruikers verdeeld, waaronder 249 bitcoin (BTC), 570 ether (ETH), en 13 miljoen Storm Tokens (STMX). Ook zijn de ondersteunde cryptocurrencies in waarde geëxplodeerd, waarbij Bitcoin sinds 2014 met meer dan 2.000% is gestegen, terwijl Ethereum meer dan 10.000% is gestegen sinds het in 2015 is uitgebracht. Als zodanig profiteren de personen die StormX gebruiken van de potentiële meteorologische groei van de cryptocurrencies die ze verdienen. 

De aankondiging komt minder dan een maand nadat StormX Walmart cashback heeft toegevoegd, waardoor gebruikers 4% cashback kunnen verdienen, betaald in cryptocurrency op alle aankopen die worden gedaan bij het winkelen met de Amerikaanse retailgigant. 

StormX is beschikbaar als app op de Google Play of Apple App Store, of kan een Google Chrome Extension worden gedownload.